1239

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-12 - abad ka-13 - abad ka-14
Dékade: 1200-an 1210-an 1220-an 1230-an 1240-an 1250-an 1260-an
Taun: 1236 1237 1238 - 1239 - 1240 1241 1242

Taun ka-1239 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png