1220-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-12 - Abad ka-13 - Abad ka-14
Dékade: 1190-an 1200-an 1210-an - 1220-an - 1230-an 1240-an 1250-an
Taun: 1220 1221 1222 1223 1224
1225 1226 1227 1228 1229
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1220-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1220 nepi ka taun 1229.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png