1230-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-12 - Abad ka-13 - Abad ka-14
Dékade: 1200-an 1210-an 1220-an - 1230-an - 1240-an 1250-an 1260-an
Taun: 1230 1231 1232 1233 1234
1235 1236 1237 1238 1239
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1230-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1230 nepi ka taun 1239.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png