1250-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-12 - Abad ka-13 - Abad ka-14
Dékade: 1220-an 1230-an 1240-an - 1250-an - 1260-an 1270-an 1280-an
Taun: 1250 1251 1252 1253 1254
1255 1256 1257 1258 1259
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1250-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1250 nepi ka taun 1259.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png