1330-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-13 - Abad ka-14 - Abad ka-15
Dékade: 1300-an 1310-an 1320-an - 1330-an - 1340-an 1350-an 1360-an
Taun: 1330 1331 1332 1333 1334
1335 1336 1337 1338 1339
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1330-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1330 nepi ka taun 1339.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png