1350-an

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Milénium: Milénium ka-2
Abad: Abad ka-13 - Abad ka-14 - Abad ka-15
Dékade: 1320-an 1330-an 1340-an - 1350-an - 1360-an 1370-an 1380-an
Taun: 1350 1351 1352 1353 1354
1355 1356 1357 1358 1359
Kategori: Nu babar - Nu pupus - Pamingpin nagara - Nagara nu merdéka
Nu ngadeg - Nu rugrug

1350-an nyaéta dékade atawa dasawara sanggeus Maséhi dina kalénder Gregorian nu dimimitian ti taun 1350 nepi ka taun 1359.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]


Tempo ogé[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]


Nuvola apps clock.png