1 E+12 m²

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
(dialihkeun ti 1 E12 m²)
Jump to navigation Jump to search
Mesir kira-kira legana 1 yuta km2.

Pikeun nulungan ngabandikeun ordo ukuran ti luas lakop, di handap didaptarkeun sababaraha wewengkon nu legana antara 1 juta km2 jeung 10 juta km2.

Citakan:Area