Abu Sufyan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Shakhr bin Harb (Basa Arab: صخر بن حرب‎; atanapi langkung dikenal ku namina Abu Sufyan bin Harb (Basa Arab: أبو سفيان بن حرب‎) mangrupikeun salah sahiji pamimpin utama Quraisy di Mekah anu kuat ngabantosan Muhammad, tapi engké nangkeup sareng agama Islam. Turunan Abu Sufyan teras ngadegkeun dinasti Umayyah anu maréntah dunya Islam antara 661-750.

Soekarno.jpg