Adamas Belva Syah Devara

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Adamas Belva Syah Devara
Adamas Belva Syah Devara, 2018
Adamas Belva Syah Devara, 2018
GumelarAdamas Belva Syah Devara
30 Méi 1990 (1990-05-30) (yuswa 31)
Indonésia Jakarta, DKI Jakarta, Indonesia
KabangsaanIndonésia Indonesia
Alma materUniversitas Harvard, Amerika Serikat
Universitas Stanford, Amerika Serikat
Nanyang Technological University, Singapura
PagawéanDirektur Utama (CEO) Ruangguru
Taun aktip2007-aywuna
Dipikawanoh salaku/lantaranPendiri dan Direktur Utama (CEO) Ruangguru

Adamas Belva Syah Devara, M.P.A., M.B.A. (gumelar di Jakarta, 30 Méi 1990; umur 31 taun)[1] nyaéta pangusaha Indonésia sareng aktivis sosial. Anjeunna katelah Pangadeg sareng Diréktur Ngatur (CEO) Ruangguru.[2] Taun 2017, anjeunna kapilih janten salah sahiji 30 pangusaha muda anu berpengaruh di Asia ku Forbes Magazine.[3] Belva mangrupikeun alumni Universitas Harvard sareng Universitas Stanford.

Rujukan[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg

Adamas Belva Syah Devara di Instagram Adamas Belva Syah Devara di Twitter