Adang Beurabo, Padang Tiji, Pidie

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Adang Beurabo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténPidie
KacamatanPadang Tiji

Adang Beurabo nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Padang Tiji, Kabupatén Pidie, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Padang Tiji, Pidie


Gnome-home.svg