Alue Eumpeuk, Woyla Timur, Aceh Barat

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Alue Eumpeuk
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Alue Eumpeuk
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Barat
KacamatanWoyla Timur

Alue Eumpeuk nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Woyla Timur, Kabupatén Aceh Barat, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Woyla Timur, Aceh Barat