Ambengan, Sukasada, Buleleng

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ambengan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Kacamatan Sukasada

Ambengan nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Sukasada, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81161.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Sukasada, Buleleng


Gnome-home.svg