Ancaran, Kuningan, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ancaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanKuningan

Ancaran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Kuningan, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Ancaran tatanggian sareng désa anu kalebet kacamatan sanes, diantawisna:

  • Wates kidul : désa Sindangsari Kacamatan Sindangagung,
  • Wates kaler : désa Cikubangsari Kacamatan Karamatmulya,
  • Wates wetan : désa Sindangagung Kacamatan Sindangagung,
  • Wates kulon : kalurahan Ciporang Kacamatan Kuningan.

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Rupa-rupa[édit | édit sumber]

Ancaran kawilang désa nu antik, kumargi di Ancaran aya kasebat "Desa Anti Speaker". Adzan di langgar-langgar atanapi masjid ogé teu ngangge speaker, komo deui pikeun kaperluan nu sanesna.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg