Angham

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Angham
أنغام
أنغام محمد علي سليمان
GumelarAngham Mohamed Ali Suleiman
19 Januari 1972 (1972-01-19) (yuswa 51)
Mesir Alexandria, Mesir
Ngaran landianAngham
Pagawéanpanyanyi, aktris
Taun aktip1987 - ayeuna
AgamaIslam

Angham Mohamed Ali Suleiman langkung dikenal salaku Angham (Basa Arab: أنغام محمد علي سليمان‎; gumelar di Alexandria, Mesir, 19 Januari 1972; umur 51 taun) nyaéta saurang panyanyi sareng aktris Mesir.

Tumbu luar[édit | édit sumber]