Axis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
PT AXIS Telekom Indonesia (AXIS)
Logo Axis
TipeSwasta
NgadegJakarta, Indonesia (26 Méi 1995)
Kantor puseurJakarta, Indonesia
Inohong konciErik Aas (Presiden Direktur & CEO)
IndustriTelepon seluler
Indung pausahaanSaudi Telecom Company
Maxis Communications Berhad
Ramatlokawww.axisnet.id

PT AXIS Telekom Indonésia mangrupa operator telepon nu nyadiakeun layanan jaringan seluler di Indonésia pang anyarna. Natrindo Telepon Seluler mangrupa panyadia layanan nu maké merk "AXIS".

NTS ngaliwatan merk AXIS-na nyadiakeun layanan seluler GSM jeung 3G di Indonésia nu nawarkeun layanan komunikasi nu inovatif sarta ékonomis. Ayeuna AXIS beroperasi di daérah Jawa jeung Sumatera.
Kiwari AXIS keur meuweuh ngamekarkeun jaringan 2G jeung 3G-na ka wilayah lainna.

Pemilik[édit | édit sumber]

AXIS didukung ku 2 operator gedé di Asia, nyaéta Saudi Telecom Company, nu nyadiakeun télékomunikasi nasional di Saudi Arabia jeung Maxis Communications Berhad, nu nyadiakeun layanan komunikasi panggedéna di Malaysia[1].

Produk[édit | édit sumber]

  • AXIS (Seluler pra sareng pasca mayar)

Catatan[édit | édit sumber]

  1. http://www.axisworld.co.id/?m=siapa_kami

Loka luar[édit | édit sumber]