Lompat ke isi

Bénténg, Ciamis, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Kalurahan Bénténg
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Bénténg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCiamis
Ramatlokakelurahan-benteng.ciamiskab.go.id

Bénténg nyaéta salah sahiji kalurahan di Kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.[1][2]

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. "Peraturan Menteri Dalam Negeri Nomor 137 Tahun 2017 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan". Kamenterian Dalam Negeri Républik Indonesia. Diarsipkan dari versi asli tanggal 29 Desember 2018. Diakses tanggal 18 Méi 2023. 
  2. "Peraturan Menteri Dalam Negeri Nomor 72 Tahun 2019 tentang Perubahan atas Permendagri nomor 137 Tahun 2017 tentang Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan". Kamenterian Dalam Negeri Républik Indonesia. Diarsipkan dari versi asli (PDF) tanggal 25 Oktober 2019. Diakses tanggal 18 Méi 2023. [tumbu nonaktif]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]