Bénténg, Warudoyong, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Bénténg
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Sukabumi
Kacamatan Warudoyong

Bénténg nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Warudoyong, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg