Bénténg, Warudoyong, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Bénténg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaSukabumi
KacamatanWarudoyong

Bénténg nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Warudoyong, Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg