Banadhi Kurnia Dewi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Banadhi Kurnia Dewi
GumelarBanadhi Kurnia Dewi
6 Juni 1997 (1997-06-06) (yuswa 25)
Indonésia Pangkal Pinang, Kepulauan Bangka Belitung, Indonesia
KabangsaanIndonésia Indonesia
Ngaran landianOnad, Banad
PagawéanAktris, Penyanyi, Presenter, Rapper
Taun aktip2014-ayeuna
AgamaBuddha
MitraCherrybelle
Situs web
http://cherrybelle.com

Banadhi Kurnia Dewi (gumelar di Pangkal Pinang, 6 Juni 1997; umur 25 taun) atanapi anu biasa disebat Onad mangrupi panyanyi anu asalna tina Indonesia nyaéta anggota Cherrybelle formasi 2015. Anjeunna dipilih nalika ngéléhkeun ratusan pamilon audisi. Onad diaudit pikeun milarian anggota énggal Cherrybelle pikeun ngagentos 6 anggota anu ngantunkeun teras dinyatakeun pikeun cocog salah sahiji 24 finalis sarta ngalaman latihan fisik sareng nyanyi di Lippo Mall Kemang kurang ti 2 minggu. Dina tanggal 22 Nopémber, anjeunna didéklarasikeun kapilih jadi anggota anyar Cherrybelle. Onad gaduh kamét anu alus, vokal sareng nari kamampuan na malah maknae (anggota bungsu) tina Cherrybelle dina waktos ieu, sareng mangrupi hiji-hijina anggota Budha Cherrybelle.


Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg