Bandorasa Wétan, Cilimus, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bandorasa Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCilimus

Bandorasa Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cilimus, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Sajarah[édit | édit sumber]

Bandorasa Wétan baheulana mah ngahiji jeung Bandorasa Kulon, tapi ku sabab lega teiung, tuluy waé dipisah, jadi aya Bandorasa Wétan jeung aya ogé Bandorasa Kulon.

Profil Pamaréntahan[édit | édit sumber]

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Géografis[édit | édit sumber]

Démografi[édit | édit sumber]

Umumna mah rahayatna boga gawe tani, aya ogé nu jadi padagang, pagawe nagri, jeung wiraswasta.

Atikan[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Pertanian[édit | édit sumber]

Pakebonan[édit | édit sumber]

Pelesir[édit | édit sumber]

Ti taun ka taun, tambah maju Bandorasa Wétan mah, ku dimekarkeunana tempat pelesir, jalanna tambah alus, aya rumah sakit deuih.

di bandorasa wetan mah mung aya hiji nyaéta kolam renang alami KADOYA.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg