Banjaran, Banjaran, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Banjaran
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanBanjaran

Banjaran nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banjaran, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg