Bantar Agung, Sindangwangi, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bantar Agung
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSindangwangi

Bantar Agung nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sindangwangi, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg