Bantarujeg, Bantarujeg, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bantarujeg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanBantarujeg

Bantarujeg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bantarujeg, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg