Bantrangsana, Panyingkiran, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bantrangsana
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanPanyingkiran

Bantrangsana nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Panyingkiran, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg