Lompat ke isi

Banyuatis, Banjar, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Banyuatis
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Banyuatis
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBanjar

Banyuatis nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Banjar, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81152.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Banjar, Buleleng