Banyuresmi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Banyuresmi

Peta lokasi Kacamatan Banyuresmi
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Syarif Hidayat. SH
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.206,13 jiwa/km²
Kalurahan/désa 15


Banyuresmi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja


 

Kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bagendit | Banyuresmi | Binakarya | Cimarémé | Cipicung | Dangdeur | Karyamukti | Karyasari | Pamekarsari | Sukakarya | Sukalaksana | Sukamukti | Sukaraja | Sukaratu | Sukasenang


Nuvola filesystems folder home.png