Sukaraja, Banyuresmi, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Sukaraja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBanyuresmi

Sukaraja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Banyuresmi, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Bagendit | Banyuresmi | Binakarya | Cimarémé | Cipicung | Dangdeur | Karyamukti | Karyasari | Pamekarsari | Sukakarya | Sukalaksana | Sukamukti | Sukaraja | Sukaratu | Sukasenang


Gnome-home.svg