Baok, Ciwaru, Kuningan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Baok
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCiwaru

Baok nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciwaru, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg