Baros, Cimahi Tengah, Cimahi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Baros
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaCimahi
KacamatanCimahi Tengah

Baros nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Tengah, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg