Baros, Cimahi Tengah, Cimahi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Baros
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Cimahi
Kacamatan Cimahi Tengah

Baros nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cimahi Tengah, Kota Cimahi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg