Basa Madura

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Madura
Basa Madura
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Jawa jeung Bali, Nusa Tenggara Kulon
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Madura
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Madura nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 3 propinsi nyaéta propinsi Jawa Wétan, Bali, Nusa Tenggara Kulon, nu sumebar di 13 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png