Bayongbong, Garut

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bayongbong

Peta lokasi Kacamatan Bayongbong
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Drs.Dadang Purwana
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan 1.766,36 jiwa/km²
Kalurahan/désa 17 Désa


Bayongbong nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja


 

Kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarsari | Bayongbong | Ciburuy | Ciela | Cikedokan | Cinisti | Hégarmanah | Karyajaya | Mekarjaya | Mekarsari | Mulyasari | Pamalayan | Panémbong | Salakuray | Sirnagalih | Sukaramé | Sukasenang


Nuvola filesystems folder home.png