Mekarsari, Bayongbong, Garut

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Mekarsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBayongbong

Mekarsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]


 

Kacamatan Bayongbong, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Banjarsari | Bayongbong | Ciburuy | Ciela | Cikedokan | Cinisti | Hégarmanah | Karyajaya | Mekarjaya | Mekarsari | Mulyasari | Pamalayan | Panémbong | Salakuray | Sirnagalih | Sukaramé | Sukasenang


Gnome-home.svg