Bayureja, Sukahaji, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bayureja
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSukahaji

Bayureja nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukahaji, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg