Sukahaji, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Sukahaji

Peta lokasi Kacamatan Sukahaji
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 32,52 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Sukahaji nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan/désa[édit | édit sumber]

  1. Babakan Manjeti
  2. Bayureja
  3. Candrajaya
  4. Cikalong
  5. Cikeusik
  6. Cikoneng
  7. Ciomas
  8. Garawastu
  9. Gunung Kuning
  10. Indrakila
  11. Jayi
  12. Nanggewer
  13. Padahanten
  14. Palabuan
  15. Pasirayu
  16. Salagedang
  17. Sangkanhurip
  18. Sindang
  19. Sukahaji
  20. Tanjungsari



Nuvola filesystems folder home.png