Garawastu, Sukahaji, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Garawastu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSukahaji

Garawastu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukahaji, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. garawastu nyaéta hiji désa nu deukeut jeung gunung Ciremay tur kaasup dataran luhur.

Profil Daérah[édit | édit sumber]

Poténsi[édit | édit sumber]

Tumbu Luar[édit | édit sumber]



Gnome-home.svg