Tanjungsari, Sukahaji, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Tanjungsari
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Sukahaji
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Tasrip
Lega 143 H
Pangeusi 4902 Jiwa

Tanjungsari nyaéta salasahiji désa di kacamatan Sukahaji, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg