Tanjungsari, Sukahaji, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Tanjungsari
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanSukahaji
Pamaréntahan
 • Nami KuwuTasrip
Lega143 H
Pangeusi4902 Jiwa

Tanjungsari nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukahaji, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg