Beji Timur, Beji, Dépok

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Kalurahan  Beji Timur
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaDépok
KacamatanBeji

Beji Timur nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Beji, Kota Dépok, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg