Bintara, Bekasi Barat, Bekasi

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Bintara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanBekasi Barat

Bintara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bekasi Barat, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg