Bojong Rawalumbu, Rawalumbu, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojong Rawalumbu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBekasi
KacamatanRawalumbu

Bojong Rawalumbu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Rawalumbu, Kota Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg