Bojongasih, Parakan Salak, Sukabumi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojongasih
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSukabumi
KacamatanParakan Salak

Bojongasih nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parakan Salak, Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg