Bojongménggér, Cijeungjing, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojongménggér
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCijeungjing

Bojongménggér nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cijeungjing, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.





Gnome-home.svg