Lompat ke isi

Cijeungjing, Ciamis

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Cijeungjing
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.07.03

Cijeungjing nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Wates Wilayah[édit | édit sumber]

Kalér Kacamatan Baregbeg jeung Kacamatan Sukadana
Wétan Kacamatan Cisaga jeung Kota Banjar (Kacamatan Banjar)
Kidul Kacamatan Cimaragas jeung Kabupatén Tasikmalaya (Kacamatan Cinéam)
Kulon Kacamatan Ciamis jeung Kacamatan Baregbeg

Geografis[édit | édit sumber]

Administratif[édit | édit sumber]

Kacamatan Cijeungjing diwangun ku 11 désa, yakni:

Transportasi[édit | édit sumber]

Angkutan Kota[édit | édit sumber]

  • 03: Ciamis - Handaphérang - Ciharalang
  • 07: Ciamis - Darussalam - Ciharalang
  • 10: Ciamis - Karanganyar
  • 11: Ciamis - Bojongmengger - Pasar Dongkal - Rancah
  • 15: Ciamis - Cimaragas - Cidolog

Réf: [1]

Référénsi[édit | édit sumber]

  1. Hidayat, Asep (11 Maret 2016). "Rute Angkot Ciamis". blogspot.com. Diarsipkan dari versi asli tanggal 20 Juli 2019. Diakses tanggal 26 April 2023.