Bojongmanik, Bojongmanik, Lebak

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bojongmanik
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBanten
KabupaténLebak
KacamatanBojongmanik

Bojongmanik nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojongmanik, Kabupatén Lebak, Propinsi Banten, Indonésia.



Gnome-home.svg