Bongancina, Busungbiu, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bongancina
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBusungbiu

Bongancina nyaéta salah sahiji Désa di Kacamatan Busungbiu, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81154.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Busungbiu, Buleleng


Gnome-home.svg