Brigitta Cynthia

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
GumelarBrigitta Cynthia
9 Juli 1993 (1993-07-09) (yuswa 29)
Indonésia Jakarta, Indonesia
Ngaran landianGigi
PagawéanAktris, Model, Penyanyi, Presenter
Jangkungna1.56 m (5 ft 1 in)
MitraCherrybelle (2011-ayeuna)
A Better Chance
KolotnaIna Herjanto

Brigitta Cynthia atanapi Gigi (gumelar di Jakarta, 9 Juli 1993; umur 29 taun) nyaéta aktris sareng panyanyi ti Indonesia. Gigi mangrupi anggota Cherrybelle generasi anu munggaran, dina pertengahan 2015 Gigi mutuskeun teu nganyahokeun kontrak anjeunna sareng CBM Entertainment tapi tetep jadi anggota Cherrybelle Gigi mangrupi anggota bungsu di Cherrybelle, ayeuna dina pokus fokus sareng Lalakonna lakonan.

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Oxygen480-apps-system-users.svg