Bulak Lor, Jatibarang, Indramayu

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Bulak Lor
Kalurahan/Désa
Kantor Kuwu Bulak Lor.jpg
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténIndramayu
KacamatanJatibarang

Bulak Lor (Basa Jawa: ꦧꦸꦭꦏ꧀ꦭꦺꦴꦂ) nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatibarang, Kabupatén Indramayu, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.