Buniwangi, Suradé, Sukabumi

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Désa  Buniwangi
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Sukabumi
Kacamatan Suradé

Buniwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Suradé Kabupatén Sukabumi, Propinsi Jawa Barat, Indonésiakapungkur mah namina désa pasiripis,lajeng di mekarkeun janten désa buniwangi sareng pasiripis.




Gnome-home.svg