Buntu, Ligung, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Buntu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Ligung

Buntu nyaéta salasahiji désa di kacamatan Ligung,Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg