Buntu, Ligung, Majalengka

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Buntu
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Ligung

Buntu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ligung,Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg