Buntu, Ligung, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Buntu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanLigung

Buntu nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ligung,Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg