Burujul Wétan, Jatiwangi, Majalengka

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Burujul Wétan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanJatiwangi

Burujul Wétan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiwangi, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg