Caryota

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Caryota
Caryota mitis leaves.jpg
Suangkung (Caryota mitis)
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Divisi:
Kelas:
(unranked):
Ordo:
Kulawarga:
Subfamili:
Tribus:
Génus:
Caryota

Spésiés

13; Tingali artikel

Caryota nyaéta hiji génus palem-paleman. Kira-kira 13 spésiés dina génus ieu nu mangrupa spésiés pribumi Asia jeung Pasifik Kidul.

Conto spésiés[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]