Ciasembaru, Ciasem, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Ciasembaru
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Ciasem

Ciasembaru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg